Over de Gouden Karper

Over ons

Over ons

Herberg de Gouden Karper, al meer dan 454 jaar bestaat het prachtige, monumentale gebouw. Wij streven ernaar om met onze Franse keuken, beneden, zoveel mogelijk met streekproducten te werken. Vis van Lauwersoog, vlees van het Gronings Weide-rund en aardappelen van de boer om de hoek. We serveren elke maand een andere kaart, de diversiteit combineren we met prachtige wijnen. De sfeervolle ambiance geeft u in combinatie met onze gastvrijheid een ontspannen gevoel. Buitenom het Franse, culinaire restaurant beneden, hebben we de bovenverdieping, welke zich uitstekend leent voor groepen en partijen. Daarnaast realiseren we catering op locatie en bieden we de mogelijkheid om groepsuitjes te organiseren in samenwerking met B&B’s en bootverhuur in de nabije omgeving. Op zaterdagavond/nacht kunt u onder het genot van één van onze 36 bieren (veelal lokaal) genieten van livé muziek in ons bruine café, natuurlijk met bourgondische hapjes. 

Wat kunt u bij ons verwachten, buitenom gastvrijheid en sfeer?

- Heerlijke koffie met huisgemaakt gebak

- Uitgebreide lunchkaart

- Gevarieerde wijnen en een ruim assortiment aan bieren

- Bourgondische borrelhapjes

- Dineren in één van de twee gelegenheden

- Groep-arrangementen

- Wijn,- of bierproeverij

- Kinderfeestjes

- Taarten bestellen voor thuis

Naast het café gedeelte beneden, hebben we een Frans huiskamer-restaurant.

Door 2 verschillende dinerkaarten, is er voor ieder wat wils. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om cafe-gerechten af te halen. Kinderen kunnen op de bovenverdieping een feestje houden; met de chef pizza maken en smullen maar!

Het terras biedt 60 zitplaatsen, welke in de zomer omringd wordt door een bloemenzee. Natuurlijk is er een lounge waar u heerlijk kunt vertoeven, in de schaduw of zon en later op de avond bij